بر اساس تازهترین گزارش مرکز آمار ایران، گوشت مرغ همچنان سهم غالب بازار گوشت سفید کشور را در اختیار دارد.
در مردادماه ۱۴۰۴، بیش از ۱۱۲ میلیون قطعه مرغ به وزن ۲۱۱ هزار و ۲۲۶ تن در کشتارگاههای رسمی کشور ذبح شده است؛ آماری که نسبت به مرداد ۱۴۰۳ تنها یک درصد افزایش را نشان میدهد. این میزان تولید، بیش از ۹۷ درصد از کل گوشت طیور کشور را تأمین کرده است.
میانگین وزن لاشه مرغ در این ماه ۱.۸۸ کیلوگرم گزارش شده که نشاندهنده ثبات در کیفیت و بازدهی تولید است.
نکته جالب این آمار آن است که با تقسیم تعداد مرغهای عرضهشده به کشتارگاه بر تعداد ثانیههای مردادماه، مشخص میشود در هر ثانیه، ۴۲ مرغ برای ورود به بازار مصرف ذبح شده است.