حضور ۲۳ کشور اروپایی در نمایشگاه اکسپو ایران |تحلیل خبر

ایران اکسپو، با حضور نمایندگان ۱۱۱ کشور و ۳۴ وزیر، به بزرگ‌ترین گردهمایی تجاری منطقه تبدیل شده است. این نمایشگاه بستری مناسب برای تعامل تجاری، جذب سرمایه‌گذاری و تبادل فناوری است. بیش از ۱۰۰۰ شرکت ایرانی در این رویداد مشارکت دارند و مذاکرات B۲B و جلسات تخصصی، فرصتی برای گسترش صادرات و تعامل با سرمایه‌گذاران خارجی فراهم می‌آورد. ایران اکسپو به تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه کشور در رشد صنعتی و معدنی کمک خواهد کرد.

حضور ۲۳ کشور اروپایی در نمایشگاه اکسپو ایران|تحلیل خبر

 

نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران(ایران اکسپو)، بستری مناسب برای تعامل تجاری، توسعه صادرات، جذب سرمایه‌گذاری، تبادل دانش و فناوری میان ایران و سایر کشورهای جهان فراهم می‌آورد. حضور نمایندگان از ۱۱۱ کشور، از جمله ۴۱ کشور آسیایی، ۳۹ کشور آفریقایی، ۲۳ کشور اروپایی، ۸ کشور از قاره آمریکا و یک کشور از اقیانوسیه، همراه با ۳۴ وزیر و معاون وزیر و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی مانند  D۸، اکو، آیورا و شانگهای، این رویداد را به یکی از بزرگ‌ترین گردهمایی‌های تجاری منطقه تبدیل کرد.

همچنین، بیش از ۴۰ هزار نفر بازدیدکننده داخلی در این رویداد حضور داشتند که به طور روزانه بیش از ۷ هزار نفر از سامانه‌های ما بازدید کردند.

نمایشگاه‌هایی مانند ایران اکسپو می‌توانند کمک شایانی به رشد صادرات غیرنفتی کشور کنند.  این نمایشگاه فرصتی است برای بیش از ۱۰۰۰ شرکت ایرانی که توانمندی‌های صادراتی خود را به نمایش گذاشته‌اند. در حاشیه این رویداد، مذاکرات B۲B میان شرکت‌های داخلی و خارجی، رایزنی‌های سیاسی و جلسات تخصصی متعددی برگزار می‌شود که همه این فعالیت‌ها در نهایت به توسعه صادرات کشور کمک خواهد کرد.

یکی از مسائل مهم اقتصاد در کشور، سرمایه‌گذاری‌ برای تولید است و زمانی شاهد رشد تولید خواهیم بود که برای‌ آن سرمایه گذاری های لازم صورت بگیرد. در ایران اکسپو نیز علاوه بر سرمایه‌گذاران داخلی با حضور سرمایه‌گذاران خارجی مواجه بودیم که مشتاقانه برای تعاملات اقتصادی و فعالیت در بخش‌های مختلف به ایران سفر کرده‌اند.

ایران اکسپو نه تنها یک نمایشگاه تجاری، بلکه نمادی از امید، نوآوری و پیشرفت است و  پنجره‌ای رو به آینده‌ای روشن برای ایران گشوده است و می‌تواند تحولات چشمگیری در عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، گردشگری و فرهنگی کشورمان ایجاد کند.

توجه به این نکته ضروری است که در برنامه هفتم توسعه کشور، رشد سالانه 8 درصدی در بخش صنعت و رشد سالانه 13 درصدی در حوزه معادن هدف‌گذاری شده‌است. بدون تردید این رشد در سایه برقراری تعامل سازنده با دنیا ممکن خواهد شد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://en360.ir/?p=16796

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

تحلیل اخبار اقتصادی

صحت و سقم و تحلیل و بررسی مهم‌ترین اخبار روز اقتصاد ایران را در رسانه چارسو اقتصاد دنبال کنید

آخرین مطالب انتشاریافته