افزایش اشتغال: ورود سرمایهگذار خارجی جدید ممکن است منجر به افزایش ایجاد اشتغال و فرصتهای شغلی برای جوانان و افراد معطل شود.
افزایش توسعه تکنولوژی: سرمایهگذاری خارجی معمولاً با خود تکنولوژیهای پیشرفته و روشهای به روز تولید میآورد که میتواند به توسعه تکنولوژی و افزایش بهرهوری صنایع محلی کمک کند.
افزایش رقابت و کیفیت خدمات: حضور سرمایهگذار خارجی جدید ممکن است باعث افزایش رقابت و بهبود کیفیت خدمات و محصولات موجود در بازار شود.
انتقال دانش و تجربه: سرمایهگذاری خارجی میتواند منجر به انتقال دانش و تجربه جدید به صنایع محلی شود و به کشور کمک کند تا رویکردهای بهتر و پیشرفتهتری را در تولید و خدمات ارائه دهد.
افزایش صادرات: حضور سرمایهگذار خارجی ممکن است منجر به توسعه صنایع صادراتی شود و به افزایش درآمد ارزی کشور کمک کند.
جذب سرمایهگذاری خارجی در سال 1402 رشدی 2 برابری داشته
ورود سرمایه گذاری خارجی جدید
رییس انجمن سرمایه گذاری خارجی اتاق بازرگانی ایران اعلام کرد جذب سرمایه گذاری خارجی در سال 14۰2 رشدی 2 برابری داشته و پیش بینی می کند با توجه به روندی که در سال جاری داشته ایم حجم سرمایه گذاری خارجی در سال جاری به حدود 1۰ میلیارد دلار برسد.
رشد چشمگیر سرمایه گذاری خارجی در ایران در سال ،14۰2 علاوه بر عوامل دیگر، تا حد زیادی ناشی از ورود سرمایه گذاران جدید از کشورهایی است که پیش از این نقش کمرنگی در این زمینه داشته اند. چین یکی از مهم ترین این کشورها است که در سال گذشته سرمایه گذاری قاب توجهی در ایران انجام داده است.
طرح های سرمایه گذاری خارجی مصوب در بخش های مختلف اقتصادی از جمله، حوزه صنعت، نفت، حمل و نقل ، بورس، کشاورزی، بسته بندی وصنایع غذایی ، نیروگاه برق، خدمات و از کشورهای مختلف از جمله چین، ترکیه، امارات متحده عربی، افغانستان ، هلند، هنگ کنگ، روسیه، پاکستان ،آلمان، جزایر ویرجین و ایرانیان مقیم خارج از کشور می باشد.