روان شناسی پول برای افرادی که به دنبال موفقیت‌های بیشتر در امور مالی و تحقق ثروت مالی هستن

کتاب‌گرافی/ آشنایی با “روانشناسی پول”

کتاب “روانشناسی پول”، نوشته‌ی مورگان هاوزل، در سال ۲۰۲۰ منتشر شد و به عنوان یکی از برترین کتاب‌های مرتبط با پول و امور مالی شناخته می‌شود. این کتاب توصیه‌های استثنایی برای همه‌ی افرادی که می‌خواهند تصمیمات بهتری در زمینه پول و مالیات خود بگیرند، ارائه می‌دهد. خواندن این کتاب به همه‌ی افرادی که به دنبال موفقیت‌های بیشتر در امور مالی خود هستند و به دنبال تحقق ثروت مالی هستند، توصیه می‌شود. این کتاب در مدت کوتاهی پس از انتشار به‌عنوان یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های مرتبط با پول و امور مالی شناخته شد. “روانشناسی پول” توسط نشر دوران منتشر شده و شامل ۲۵۶ صفحه می‌شود. ترجمه این کتاب به وسیله یاشار مجتهدزاده انجام شده است.در این کتاب، مورگان هاوزل تشریح می‌کند که چرا تصمیم‌گیری‌های مالی به دشواری‌های خاصی برخوردارند و چرا افراد معمولاً در این زمینه به اشتباهات رفتاری دچار می‌شوند. او بیان می‌کند که موفقیت در پولداری به نحوه‌ی رفتار انسان‌ها با پول و مدیریت احساسات و عواطف مرتبط با آن وابسته دارد، و آموزش این رفتارها حتی برای افراد بسیار باهوش نیز چالش‌برانگیز است.

این کتاب نشان می‌دهد که اگر یک نابغه نتواند احساسات و عواطف خود را مدیریت کند، ممکن است به مشکلات مالی برخورد کند، و از طرف دیگر، افراد معمولی با مهارت‌های لازم و مدیریت مناسب می‌توانند به ثروت دست یابند. این کتاب به شما یاد می‌دهد که چگونه در مواجهه با یکی از مسائل مهم زندگی، بهترین تصمیمات ممکن را بگیرید و از آنها بهره‌برداری کنید.در فصل اول این کتاب، نویسنده به ما این مفهوم را مطرح می‌کند: مردم در رابطه با پول عمل‌هایی انجام می‌دهند که به نظر احمقانه می‌آیند، اما هیچ کس احمق نیست. دلیل این موضوع در تفاوت‌های تجربیات ما و مسائلی است که در زندگی مختلف با آنها مواجه شده‌ایم. هر فرد در دوره‌ها و مکان‌های مختلفی بزرگ شده، با اقتصادهای متفاوت آشنا شده، در بازارهای کاری مختلف فعالیت کرده و شانس‌های مختلفی را تجربه کرده است.

این تجربیات متنوع باعث می‌شود که هر فرد دانش و دیدگاه‌های متفاوتی درباره پول داشته باشد. این ممکن است به نظر برخی افراد عقاید اشتباهی به نظر برسد، اما واقعیت این است که تجربیات شخصی ما تأثیرگذار بر دیدگاه و عقاید ما درباره پول و امور مالی هستند. هر چیزی که برای شخصی به عنوان درست و درست می‌آید، ممکن است برای شخص دیگر به عنوان اشتباه و نادرست به نظر برسد. این مفهوم نشان می‌دهد که همه ما تجربیات و دیدگاه‌های منحصر به فرد خود را در زمینه پول داریمدر فصل دوم کتاب، تأثیر خوش‌شانسی و بدشانسی بر زندگی و موفقیت افراد مورد بررسی قرار می‌گیرد. خوش‌شانسی و بدشانسی می‌توانند تأثیرات زیادی بر نتایج زندگی داشته باشند و عوامل دیگری به جز تلاش فردی در تشکیل این نتایج دخیل هستند. اسکات گالوی، استاد دانشگاه نیویورک، بیان می‌کند که نباید نتایج موفقیت یا شکست را تنها به عوامل خوبی یا بدی‌های ظاهری ارتباط داد، چرا که واقعیت پیچیده‌تر است و تأثیرات متعددی در زمینه این مسائل دخیل هستند.
بیل گیتس و دبیرستانی با یک رایانه
در یکی از معدود دبیرستان‌های جهان، که یک رایانه داشت، بیل گیتس درس می‌خواند. این دبیرستان به نام “لیک ساید” به یک رایانه دسترسی داشت، و چگونگی به دست آمدن این امکان بسیار جالب است. داستان پس‌زمینه دبیرستان لیک ساید به شکلی جالب دیگری شکل می‌گیرد.داستان به شخصه داگل آلن برمی‌گردد که پس از خدمت در نیروی دریایی آمریکا در دوران جنگ جهانی دوم، معلم ریاضیات و علوم در دبیرستان شد. برای او، تنها مطالعه کتاب به تنهایی کافی نبود؛ بلکه تجربه در دنیای واقعی نیز ضروری بود. او به عنوان معلم، اهمیت تجربه عملی را تأکید می‌کرد. پاول آلن، یکی از بنیان‌گذاران شرکت مایکروسافت و همکلاسی بیل گیتس در دبیرستان لیک ساید، تجربه‌ای مشابه داشت. او نیز به شدت به رایانه علاقه‌مند بود و با بیل گیتس دوست شد. این دو نخستین گام‌های موفقیت خود در دنیای رایانه‌ها را در این دبیرستان برداشتند.دبیرستان لیک ساید در واقع به عنوان یک مرکز آموزشی مستقل در زمینه رایانه‌ها برای دانش‌آموزان علاقه‌مند عمل می‌کرد و به عبارتی تعلیم و تربیت مرتبط با رایانه‌ها به تدریج به برنامه درسی آن دبیرستان اضافه شد.

بیل گیتس و پاول آلن به سرعت با رایانه‌ها و برنامه‌نویسی آن آشنا شدند و به تخصص‌های رایانه‌ای پیشرو تبدیل شدند. آنها به صورت پیوسته و به علاقه تا دیروقت با رایانه کار می‌کردند و این تجربه آنها را به متخصصان رایانه تبدیل کرد.یکی از شب‌ها، بیل گیتس جلد مجله Fortune را به پاول آلن نشان داد و پرسید: “فکر می‌کنی داشتن یک شرکت رایانه‌ای چطور است؟” پاول آلن نمی‌دانست و به او پاسخ مناسبی نمی‌دهد. اما بیل گیتس گفت: “شاید ما هم روزی صاحب یک شرکت رایانه‌ای شویم.” این تفکر به وقوع پیوست و با تأسی از این ایده، شرکت مایکروسافت تأسیس شد که در حال حاضر به یکی از بزرگترین شرکت‌های فناوری و نرم‌افزار در جهان تبدیل شده است و ارزش بیش از یک تریلیون دلاری دارد.”روانشناسی پول” نوشته مورگان هاوزل در واقع تعدادی داستان کوتاه را ارائه می‌دهد که به بررسی رفتارهای مختلف افراد درباره پول و ثروت می‌پردازد. این کتاب به خوانندگان این امکان را می‌دهد تا بهتر درک کنند که چرا تصمیمات مالی خود را می‌گیرند و چگونه می‌توانند تصمیمات بهتری بگیرند. از طریق داستان‌های جذاب، نویسنده به مفاهیم پیچیده روانشناسی پول پرداخته و ابزارهایی برای بهبود تصمیمات مالی ما ارائه می‌دهد. این کتاب تجربیات و دانش نویسنده را به شیوه‌ای جذاب و دلنشین به خوانندگان انتقال می‌دهد و از آنجا که مورگان هاوزل یکی از نویسندگان برجسته در زمینه تجارت و مالی است، این کتاب ارزشمندی برای علاقه‌مندان به مسائل مالی و ثروت‌سازی دارد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://en360.ir/?p=9833

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها