امروز: شنبه 23 نوامبر 2024

متن سربرگ خود را وارد کنید

تحلیل خبر | تولید سالیانه فولاد ایران از مرز ۳۲ میلیون تن گذشت

براساس آخرین گزارش انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید این محصول راهبردی با افزایش ۵.۵ درصدی به بیش از ۳۲ میلیون تن رسید که بالاترین میزان در تاریخ فولاد کشور است.

کاهش وابستگی به واردات: با خودکفایی در تولید دارو، وابستگی به واردات داروها کاهش یافته و امکان تامین داخلی داروها تقویت می‌شود.
کیفیت و امنیت بالا: تولید فاکتور 8 مورد نیاز در داخل کشور می‌تواند به بهبود کیفیت و امنیت این داروها کمک کند و برای جامعه انتخاب‌های بهتری ارائه کند.
توسعه صادرات: خودکفایی در تولید فاکتور8 می‌تواند به توسعه صادرات داروهای تولیدی به کشورهای دیگر کمک کرده و باعث افزایش درآمد صادراتی شود.

ایجاد اشتغال و تولید ملی: تولید داروهای مورد نیاز در داخل کشور می‌تواند به افزایش اشتغال و تولید ملی همراه باشد و به توسعه اقتصادی کمک کند.

بیشترین نرخ رشد تولید در زنجیره فولاد در سال ۱۴۰۲ مربوط به تولید شمش فولادی است که رشد ۹.۲ درصد نسبت به سال پیش دارد.
با وجود افزایش تولید فولاد کشور، میزان تولید محصولات فولادی در سطح سال ۱۴۰۲ یعنی در حدود ۲۱.۵ میلیون تن باقی ماند.

بررسی تولید فولاد

صنعت فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ شاهد کاهش تولید سالانه میلگرد، ورق گرم، ورق سرد و اسلب بود و این در حالی است که در این سال معادل ۲ برابر میلگرد تولیدی، شمش تولید شده است.
کارشناسان صنعت فولاد میگن کاهش تولید میلگرد در سال ۱۴۰۲ در کنار نوسانات ارزی را دلیل اصلی افزایش قیمت این محصول راهبردی و مورد نیاز «نهضت ملی مسکن» بویژه در اواخر سال ۱۴۰۲ می‌دانند.
علاوه بر کاهش چشمگیر تولید میلگرد در سال ۱۴۰۲ و با وجود کسری ورق گرم در بازار تولید این محصول نیز کاهش ۱۳۰ هزار تنی را تجربه کرد.
بررسی خبرنگار ایرنا نشان می دهد، بیشترین کاهش تولید در میان محصولات فولادی با ۲.۸ درصد مربوط به ورق سرد است و این در حالی است که واردات آن در سال ۱۴۰۲ افزون بر ۲.۵ برابر شده است.
جمهوری اسلامی ایران اکنون در بین ۷۱ کشور عضو انجمن جهانی فولاد، رتبه نهمین فولاد ساز را به خود اختصاص داده و پیش بینی شده با دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تنی در سال ۱۴۰۴ به جایگاه هفتمین فولاد ساز جهان برسد.

استان اصفهان با تولید ۴۵ درصد فولاد کشور، قُطب تولید فولاد ایران است و چُدن، آهن و فولاد بیشترین صادرات این استان را تشکیل می دهد و حتی محصولات تولیدی از آهن و چُدن نیز رتبه سوم، در بین اقلام صادراتی استان را دارد.

 

متن سربرگ خود را وارد کنید

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://en360.ir/?p=12048

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.