بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، وزن گوشت قرمز عرضهشده در کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد امسال به ۴۲ هزار و ۳۳۵ تن رسید که نسبت به تیرماه ۷ درصد افزایش داشته است.
مقایسه عملکرد کشتارگاهها با ماه مشابه سال ۱۴۰۳ نیز نشان میدهد که عرضه گوشت قرمز ۲۸ درصد رشد کرده است.
جزئیات افزایش تولید به تفکیک انواع دام:
- گوسفند و بره: ۲۹ درصد افزایش
- بز و بزغاله: ۴ درصد افزایش
- گاو و گوساله: ۳۲ درصد افزایش
- گاومیش و بچهگاومیش: ۵۹ درصد افزایش
- شتر و بچهشتر: ۳ درصد افزایش
بیشترین سهم عرضه مربوط به گوشت گاو و گوساله بوده است.